Go back

Foulon en Liessens bij Rode Duivels u19

De nationale ploeg U19 werkte afgelopen dagen een driedaagse stage af in Tubeke. Bondscoach Gert Verheyen selecteerde twee Waasland-Beveren spelers, namelijk Daam Foulon & Davino Liessens.

De U19 moeten de laatste kwalificatieronde nog doorkomen om te mogen deelnemen aan het EK U19 in Finland van komende zomer. Dit zal geen evidente klus zijn want op 21 maart spelen de U19 tegen Frankrijk U19 en op 24 maart is Spanje U19 de tegenstander. Wij wensen Davino en Daam alvast proficiat en veel succes!

Daarnaast hebben we eveneens het genoegen te mogen vermelden dat Maximiliano Caufriez, Ryan Mmaee, Jur Schryvers en Louis Verstraete opgenomen zijn in de pre-selectie voor de vriendschappelijke wedstrijd op 22 maart van de Rode Duivels U21 tegen Nederland U21 en voor de UEFA U21 kwalificatiewedstrijd EURO 2019 op 26 maart tegen Hongarije.