Go back

Freethielnieuws (10/03): Situatie Camacho | tickets KV Mechelen

tekst: Martijn De Jonge | foto: Jean Bonjean en Geert Franquet

Deze middag werd de wedstrijdselectie van Waasland-Beveren voor de laatste wedstrijd van de reguliere competitie gepresenteerd. De meest opvallende afwezige daarin is Rudy Camacho. Onze Franse centrale verdediger aast op een transfer naar het Canadese Montréal. De speler en Canadese club hebben al een akkoord, maar Waasland-Beveren en Montreal nog niet. De komende uren, dagen wordt verder overlegd gepleegd. Na overleg tussen de club, technische staf en speler werd beslist om hem niet op te nemen in de wedstrijdselectie.

Er zijn nog steeds meer dan voldoende tickets beschikbaar voor de wedstrijd van morgenmiddag. Supporters van Waasland-Beveren die de wedstrijd willen bijwonen kunnen vanaf anderhalf uur voor de wedstrijd, om 13.00 uur dus, terecht aan de loketten aan het AFAS Stadion.