Go back

Freethielnieuws (19/03): beloften op Puyenbeke | internationals A-kern

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Onze beloften spelen vanavond opnieuw een competitiewedstrijd in het Puyenbekestadion. Onze Jonge Leeuwen treden aan tegen Sporting Charleroi. De aftrap is voorzien om 19.30 uur. Er zijn geen A-kernspelers die vanavond meedoen aan de partij.

Morgen worden de spelers, na een korte periode van rust, opnieuw op de club verwacht. De groep zal echter wat kleiner zijn dan doorgaans door het grote aantal internationals. Zo zijn Maximiliano Caufriez en Jur Schryvers geselecteerd voor de nationale U21 van België. Davino Liessens (jeugd W-B), Daam Foulon en Louis Verstraete strijden in Spanje voor een ticket voor het EK U19. Victorien Angban werd opgeroepen voor de U23 van Ivoorkust. Isaac Kiese Thelin (Zweden), Laurent Jans (Luxemburg) en Aleksandar Boljevic (Montenegro) werden opgeroepen voor de hoofdmacht van hun moederland. Een primeur voor Boljevic, het is de eerste keer dat de flankaanvaller wordt opgeroepen voor het eerste elftal van Montenegro.