Go back

KV Mechelen – Waasland-Beveren (11/03/2018): nuttige informatie

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Waasland-Beveren sluit op zondag 11 maart 2018 de reguliere competitie af in het AFAS stadion. De wedstrijd tegen KV Mechelen wordt afgetrapt om 14.30 uur. De scheidsrechter van dienst luistert naar de naam Bram Van Driessche.

Ticketing

De combiregeling is niet van kracht voor de wedstrijd in het AFAS stadion. Supporters worden wel aangeraden om hun ticket in voorverkoop aan te schaffen. De openingsuren van het secretariaat vind je hier.

KV Mechelen stelt voor de bezoekende supporters 999 staanplaatsen en 90 zitplaatsen ter beschikking. Een minderjarige (jonger dan achttien jaar) betaalt vijftien euro om te zitten in de tribune. Een staanplaats kost voor hen tien euro. Een volwassene (ouder dan achttien) betaalt twintig euro om te gaan zitten en vijftien euro om rechtstaand naar de wedstrijd te kijken.

Veiligheid

*   Het is toegelaten om eten en drank mee te brengen in de tribunes.

*   Glazen recipiënten of blikjes mogen enkel worden gebruikt in de daartoe voorziene verbruiksruimten.

*   Elke tifo zal voorafgaandelijk worden aangevraagd aan de veiligheidsverantwoordelijke en zal mits zijn akkoord worden toegestaan.

*   Max 2 vlaggenstokken PVC tot max 2 meter per vlag zijn toegelaten tot misbruik hieraan een einde maakt.

*   Spandoeken en vlaggen van meer dan 2 x 2 meter dienen brandwerend behandeld te zijn.

*   Verboden items :

*   papiersnippers, confetti en dergelijke, rollen toiletpapier, …

*   megafoons, vuvuzela’s, toeters met drukgas, fluitjes, laserstralers, pyrotechnisch materiaal, …

*   flessen onder druk, blikjes, glazen recipiënten, paraplu met pin, opstapbankjes, kinderbuggy’s, selfie-sticks, …

*   maskers, bivakmutsen, …

*   items die enige hinder of schade kunnen veroorzaken door gebruik of misbruik.

*   Fietsen en kinderbuggy’s zijn niet toegelaten in de stadionperimeter en zullen zonder verwijl worden verwijderd op kosten van de eigenaar.  De fietsen & kinderbuggy’s dienen geplaatst te worden op de speciaal voorziene fietsenparkings buiten het stadion.

*   De autobestuurders in het bezit van een geldig parkeerbewijs zijn gehouden aan de richtlijnen gegeven door de stewards en parkeerwachters.

*   De club is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen en diefstallen binnen de stadionperimeter of op de parkings.

*   Het reglement kan op ieder ogenblik gewijzigd worden door de veiligheidsverantwoordelijke.

Verplichte reisroute (zowel bus als auto)

Aan de bezoekende supporters (bussen zowel als persoonlijk vervoer) wordt gevraagd om aan te rijden via de E19 en de afrit 9 Mechelen – Noord te nemen. Komende van Brussel dient men op het einde van de afrit rechts te volgen en dan verder de grote bocht te nemen om zich te begeven naar de R6. Komende vanuit Antwerpen dient men op het einde eveneens rechtsaf te slaan, de brug over te rijden en verder eveneens de grote bocht rechtsaf volgen richting R6. Op de R6 dient men aan de tweede verkeerslichten rechtsaf te slaan en de Liersesteenweg te nemen. Dan dient men door te rijden tot aan de tweede verkeerslichten (kruispunt met Kerkhoflei) om aldaar links te nemen. Deze straat dient men ten einde te rijden. Op het einde dienen de eerste 7 bussen achteruit rechtsaf te slaan en mogen zij zich parkeren ter hoogte van de bezoekersingang. De volgende bussen dienen linksaf te slaan en de onderrichtingen van de agenten ter plaatse te volgen.
De persoonlijke voertuigen mogen zich parkeren linksaf in de Ziekebeemdenstraat, daar worden plaatsen voor deze voertuigen voorbehouden (onderrichtingen agenten ter plaatse opvolgen).

Supportersfederatie

 • Beverboys
  • 13.15 uur
 • Moet Kunnen
  • 13.00 uur
 • De Groene
  • 12.30 uur in Vrasene
  • 13.00 uur in Melsele
 • WB United | Sportief
  • 12.45 uur in Sint-Niklaas
  • 13.00 uur in Beveren
 • Freethielboys
  • 12.45 uur in Meerdonk
  • 13.00 uur in Verrebroek