Go back

Oproep uit de veiligheidscel

tekst: Luc De Maere | afbeelding: Martijn De Jonge

Beste Waasland-Beverensupporters,

Waasland-Beveren heeft al vele jaren een goede reputatie wegens zijn sportieve supporters. Recent stelden wij echter vast dat bijna elke wedstrijd, uit of thuis, pyrotechnische voorwerpen gebruikt werden en/of dat er met drankbekers gegooid werd. Dit tot groot ongenoegen van de eigen supporters. Dat de gevolgen zwaar kunnen zijn voor de club bewijst de uitspraak i.v.m. het stilleggen van de wedstrijd Lokeren – Waasland-Beveren.

Daags voor de wedstrijd tegen KRC Genk is er opnieuw commotie. Via sociale media wordt opgeroepen tot acties tegen KRC Genk omdat ze Philippe Clement en Ibrahima Seck kwamen wegplukken op de Freethiel. Ludieke acties mogen, maar laat het ons plezant en sportief houden!

Luc De Maere

Veiligheidsverantwoordelijke Waasland-Beveren