Go back

Freethielnieuws (19/04): supportersenquête succes; winnaars in Magazine

Zoals jullie nog wel weten hebben we jullie enkele maanden geleden gevraagd om de grote supportersenquête in te vullen. Dit was, tot onze vreugde, een groot succes. Maar liefst 940 supporters hebben de moeite genomen om hun stem te laten horen! We willen jullie hier allemaal voor bedanken.

We hebben niet stil gezeten en de moeite genomen om alle resultaten te analyseren. We zijn hier heel wat wijzer uit geworden. Met sommige resultaten zijn we al aan de slag gegaan en we zullen het hier zeker ook niet bij laten. In ons volgende magazine zullen wij dan ook een tipje van de sluier oplichten met leuke weetjes die wij ontdekt hebben. Zoals beloofd hebben we ook enkele prijzen klaarliggen voor tien winnaars, gekozen door loting. Vergeet dus zeker niet het volgende W-B magazine te bemachtigen!

We zien jullie binnenkort op de Freethiel, awa!