Go back

Geel-blauw haalt tweede versterking binnen!

tekst en foto: Martijn De Jonge

Waasland-Beveren heeft opnieuw een versterking voor volgend seizoen vastgelegd. Milan Massop zal vanaf het seizoen 2018-2019 de geel-blauwe kleuren verdedigen. De Nederlandse linksachter (24) komt over van de Nederlandse eersteklasser Excelsior. Hij tekent een contract voor drie seizoenen.

Milan Massop werd in het seizoen 2012-2013 overgeheveld van de U19 van De Graafschap naar de hoofdmacht. Hij speelde daar drie seizoenen vooraleer hij een transfer naar FC Eindhoven afdwong. Amper één seizoen later maakte hij de overstap naar Excelsior, waar hij dus twee seizoenen speelt. Dit seizoen kon hij vijf keer de netten doen trillen, niet slecht voor een linksback. Vier van de vijf doelpunten scoorde Massop met het hoofd, wat veel zegt over hoe kopbalsterk hij is.

Massop is, zoals eerder dus vermeld, heel kopbalsterk. Het is een stevige verdediger met aanvallende impulsen. We kijken ernaar uit om hem te zien schitteren in een geel-blauwe plunje.

Welkom in de geel-blauwe familie, Milan!