Go back

Waasland-Beveren schenkt kledij aan goed doel

Dinsdag 17 april bezocht onze club het ‘Revalidatiecentrum voor kinderen en jongeren’ Pulderbos te Zandhoven. Bij dit bezoek schonk Waasland-Beveren kledij en voetballen aan de kinderen. De ontvangst was zeer hartelijk door kinesitherapeut Kurt en projectmedewerker Ludo. Beiden waren in de wolken en ongelooflijk dankbaar met onze schenking.

Het revalidatiecentrum staat in voor jongeren van 0 tot 21 jaar voor intensieve revalidatie. We zijn blij dat we de mogelijkheid kunnen geven aan het revalidatiecentrum om de patiënten in onze geel-blauwe sportkledij te kunnen laten sporten of stappen te laten zetten in hun verdere revalidatieproces.

We wensen alvast de patiënten en medewerkers van Pulderbos veel succes toe.

Meer info:
www.revapulderbos.be