Go back

Waasland-Beveren – OH Leuven (14/04/2018): selectie en voorbeschouwing

Zaterdagavond neemt Waasland-Beveren het in eigen huis op tegen OH Leuven. De wedstrijd wordt om 20.00 uur op gang gefloten. Scheidsrechter Frederik Geldhof is aangeduid om de wedstrijd in goede banen te leiden.

OH Leuven begon de play-offcampagne met een gelijkspel in het Regenboogstadion van Zulte Waregem en verloor zijn tweede wedstrijd met 1-2 tegen Lierse. Waasland-Beveren miste zijn start volledig. Het verloor zijn eerste twee wedstrijden tegen Kortrijk en Zulte Waregem. Gevolg: 0 op 6. Onze leeuwen moeten zich dringend herpakken, willen ze nog aanspraak maken op een finaleplaats in play-Off II.

Waasland-Beveren en OH Leuven troffen elkaar reeds zeventien keer. Eerder dit seizoen tijdens de voorbereiding won geel-blauw de vriendschappelijke wedstrijd met 2-1. De overige duels waren steeds officiële wedstrijden. Beiden ploegen trokken zevenmaal aan het langste eind, twee keer werden de punten gedeeld.

Zaterdagavond kan Sven Vermant niet rekenen op Moren, Cools, Nys, Ponnet en Dierckx door blessures.

Selectie: Demir, De Schutter, Van Damme, Boljevic, Mmaee, Verstraete, Ndiaye, Angban, Goblet, Jans, Ampomah, Caufriez, Foulon, Myny, Roef, Schryvers, Verburgh, Thelin, Aït-Atmane, Janssens