Go back

Waasland-Beveren – Zulte Waregem (08/04): selectie en voorbeschouwing

tekst: Brent Dalemans | foto: Jean Bonjean en Geert Franquet

Op speeldag twee van de play-offs ontvangt Waasland-Beveren Zulte Waregem in het Freethielstadion. Scheidsrechter Erik Lambrechts is aangeduid om de wedstrijd in goede banen te leiden. Het startsignaal zal op zondagavond omstreeks 20.00 uur door het stadion weerklinken.

Zowel geel-blauw als rood-groen konden speeldag een van de play-offs niet afsluiten met een overwinning. Zulte Waregem speelde 2-2 gelijk tegen OH Leuven in het eigen Regenboogstadion. Waasland-Beveren verloor met zware 4-1 cijfers in het Guldensporenstadion.
Waasland-Beveren en Zulte Waregem speelden reeds veertien keer tegen elkaar. Onze leeuwen trokken vijfmaal aan het langste eind. Essevee won negen keer en nog nooit werden de punten tussen beiden verdeeld. De laatste thuisoverwinning dateert van 15 augustus 2015, toen won W-B met 2-1. Wordt dit de ommekeer?
Trainer Sven Vermant kan zondag, in vergelijking met vorig weekend, niet rekenen op Valtteri Moren en Maxim Nys door een blessure. Hij kan wel opnieuw rekenen op Victorien Angban na een schorsing.
Selectie: Demir, De Schutter, Buatu, Van Damme, Boljevic, Mmaee, Verstraete, Ndiaye, Angban, Goblet, Jans, Ampomah, Caufriez, Foulon, Myny, Roef, Schryvers, Verburgh, Thelin, Aït-Atmane, Janssens