Go back

Freethielnieuws (17/06): Eric Dehaeseleer komt staf W-B versterken | trainersteam W-B

tekst en foto: Martijn De Jonge

Eric Dehaeseleer is het nieuwste staflid van Waasland-Beveren. De 51-jarige Belg zal de rol van conditietrainer op zich nemen. Dehaeseleer heeft al heel wat ervaring als conditietrainer. Hij oefende de functie tien seizoenen uit bij RSC Anderlecht. Hij werd ook hoofd van de fysieke trainingen in de jeugdopleiding van de recordkampioen. In het seizoen 2015-2016 was hij ook kracht- en conditietrainer bij KV Kortrijk.

Overige stafleden

Dirk Geeraerd blijft op post als assistent-trainer. Jonas Ivens gaf de voorkeur aan een andere rol. Hij blijft lid van het trainersteam van de A-kern, maar zal het combineren met de functie van beloftentrainer. Bovendien zal hij ook de leiding nemen in het fysieke aspect van de jeugdwerking. Hij zal de physical coaches van de jeugd begeleiden. Gerry Oste neemt opnieuw de leiding over de geel-blauwe doelmannen. De club deed ook een voorstel tot verlenging aan Johan Van Rumst. De trainer ging daar (nog) niet op in.