Go back

Freethielnieuws (29/05): verleng nu je abo | secretariaat iedere zaterdagvoormiddag open

Beste supporters,

Terwijl de spelers nog even genieten van een korte vakantie, worden op de Freethiel de nodige voorbereidingen getroffen richting het seizoen 2018-2019. Zowel sportief als infrastructureel werden al een aantal dingen afgerond. Zo is men ook keihard aan het werk om opnieuw een perfecte grasmat op de Freethiel neer te leggen.

Je hebt nog iets meer dan twee weken de tijd om bij je abonnement een heuse korting te krijgen op het uitshirt van het seizoen 2018-2019. Stuur daarvoor een mailtje naar galamatch@waasland-beveren.be.

We willen jullie nog meer mogelijkheden bieden om je abonnement aan te kopen of te verlengen. Het secretariaat van de Freethiel is zo iedere dag open van 9.00 uur tot 17.00 uur. Bovendien zal er iedere zaterdagvoormiddag tussen 9.00 uur en 12.00 uur ook gewerkt worden op de Freethiel. Je kan dan ook langskomen om je abonnement te kopen. Ten slotte organiseren we ook op donderdagavond 7 juni een avondverkoop. Je kan terecht tussen 17.00 uur en 20.00 uur. Zo is er voor ieder een moment voorzien om zijn/haar abo te kopen.

We rekenen op jullie om opnieuw, samen met ons, mooie momenten te beleven op de Freethiel.
Tot binnenkort!