Go back

Kick-Off 2018-2019; een geslaagde sponsorvoorstelling

tekst: Martijn De Jonge | foto: Kevin Reyns

Gisteravond vond de jaarlijkse Kick-Off plaats van Waasland-Beveren, de officieuze aftrap van het seizoen. Het werd een gezellig samenzijn in de nieuwe toonzaal van partner AIMS Tools. Voorzitter Dirk Huyck gaf toelichting bij enkele beslissingen op sportief gebied, burgemeester Marc Van De Vijver benadrukte hoe belangrijk de samenwerking is met de gemeente Beveren en David Van Dorpe, sterke man bij Uhlsport, lichtte de samenwerking tussen het merk en W-B toe.

Vervolgens was het tijd voor een moment waar zowat iedere geel-blauwe supporter naar uitkeek: de presentatie van de nieuwe wedstrijdkits. Het gebeuren werd live uitgezonden op onze Facebookpagina, op die manier kon iedereen meegenieten van le moment suprème. De club koos voor een traditionele geel-blauw-geel uitrusting, dit seizoen met horizontale strepen. Het was de uitrusting die werd ingestuurd door Senne Croonen. Hij zal een exemplaar gratis krijgen. Het tweede shirt werd reeds voorgesteld als ereshirt voor de Europese campagne veertig jaar geleden. Voor het derde shirt werd dit jaar gekozen voor een babyblauw-witte uitrusting. W-B zal in deze outfit aantreden op tweede kerstdag als ‘communityshirt’.

De afsluiter van de avond was de presentatie van de spelers en stafleden. Er passeerden heel wat nieuwe gezichten de revue. De partners konden voor het eerst kennismaken met de nieuwe kerels die ons heel wat overwinningen gaan bezorgen. Na de spelers werden Yannick Ferrera en zijn staf op het podium geroepen. Hij wordt dit seizoen bijgestaan door Dirk Geeraerd als T2, Jonas Ivens als T3 en beloftentrainer, Eric Dehaeseleer als conditietrainer en Gerry Oste als keeperstrainer.

Bedankt aan partner AIMS Tools voor de leuke locatie en partner Amalthea voor de smakelijke hapjes.