Go back

Moedig jij opnieuw onze duivels aan op de markt?

Tekst: Valy Van de Merlen - Foto: Martijn De jonge

Afgelopen maandag wonnen onze duivels hun eerste wedstrijd op het WK met 3-0 van Panama. Na een sombere start van de dag kwam tegen de vooravond het zonnetje dan toch opdagen.. en jullie ook! Naar schatting waren we met zo’n 2000 supporters aanwezig op onze Grote Markt! Fantastisch!

We hebben heel wat sfeer en enthousiasme mogen aflezen op jullie gezichten. Wij waren ook zeer, misschien zelfs iets té enthousiast.. Het geluid van de muziek stond bij wijlen iets te luid. Dat beseffen we volkomen. Volgende edities zullen we daar zeker de nodige aandacht aan besteden. Wist u ook dat u gratis oordopjes kan verkrijgen aan onze jetonstand? Ook bij de mensen van het Rode Kruis zijn er oordopjes verkrijgbaar. Vraag ze gerust.

Dat we het gezellig willen houden voor jullie blijkt ook uit het optreden dat we zaterdag voor u gaan presenteren. Niemand minder dan onze eigen stadionanimator Patrick De Paepe zal na de wedstrijd jullie meenemen in zijn euforie met zijn band : Hits On Tour.

Programma:
12.00u : Deuren open
13.45u :  Start uitzending
15.45u :  Einde uitzending
15.50u :  Optreden Hits On Tour
16.45u : Einde evenement

Wij wensen uitdrukkelijk onze Burgemeester, gemeentebestuur én politionele diensten te bedanken voor het mogelijk maken van dit optreden.

Afbeeldingsresultaat voor hits on tour