Go back

SCHREEUW IN BEVEREN ONZE BELGEN NAAR DE FINALE

Donderdag om 17.00 uur is het zover : het wereldkampioenschap voetbal 2018 wordt in het Luzhniki Stadion afgetrapt. Voor de tweede maal op rij is onze nationale ploeg van de partij. Het is voor elke voetballiefhebber ongeduldig uitkijken naar elke wedstrijd. Ruil de gezelligheid van je woonkamer in voor een bruisende sfeer op de Grote Markt in Beveren. Kijk samen met je vrienden en familie naar schitterende acties, fantastische doelpunten en geweldige reddingen. Schreeuw onze Belgen naar de wereldtitel!

Samen met de gemeente Beveren en enkele lokale verenigingen zorgen we, net zoals tijdens het EK, voor een unieke belevenis van het WK. Alle prestaties van onze nationale trots zullen te zien zijn op een reuzenscherm op de Grote Markt in Beveren. Starten doen we niet met de openingsmatch, maar met de clash Portugal – Spanje. Niet alleen een interessant Europees burenduel maar ook een duel tussen de regerende Europese kampioen en eindwinnaar van het WK 2010 in Zuid-Afrika. Deze wedstrijd staat op het programma aanstaande vrijdag 15 juni om 20.00 uur. Vanaf 18.00 uur wacht de Grote Markt in Beveren op jullie komst en kunnen jullie de nodige pronostieken voor het WK bespreken met een fris drankje in de hand.

Om van elke match een groot feest te maken zal ons W-B DJ Team, onder leiding van Tom & Rowan, elke wedstrijd aanwezig zijn. Daarnaast worden er bij elke wedstrijd heel wat gratis goodies aangeboden om de Belgen in vol ornaat te kunnen aanmoedigen. Vlaggenstokken, capes en prachtige WK-shirts (in zowat alle maten) worden u gratis aangeboden door onze drankenpartner AB InBev.

Dat is nog niet alles. Zaterdag 23 juni wordt het een heuse feestnamiddag. Onze animator Patrick De Paepe brengt jullie met zijn band, Hits on tour, in hogere sferen zowel voor- als na de wedstrijd tegen Tunesië (wedstrijd om 14.00 uur). Voor de clash op donderdag 28 juni tegen Engeland warmen we jullie op met een DJ-set van Icons. Icons zijn gekend in de grotere Antwerpse clubs (De shop, waagnatie, Red & Blue, Ikon,…), maar ook van lokale evenementen zoals Beveren Festivalt, Underdawg, … .

Veiligheidsmaatregelen

Uiteraard willen wij dat de veiligheid voor iedere bezoeker gewaarborgd blijft, vandaar werden in samenspraak met de lokale autoriteiten enkele belangrijke maatregelen genomen. Zo is het verboden om eigen drank, voeding, rugzakken mee te brengen op het marktplein. Het is uiteraard uit den boze om Bengaals vuur of andere pyrotechnische middelen mee te nemen naar het plein.

De organisatie van het evenement voorziet vanzelfsprekend in drank. Die dranken zullen geserveerd worden in plastic bekers. Het is niet toegestaan om eigen drank en glazen recipiënten mee te brengen. De aanwezige stewards zullen in samenwerking met de politie gerichte controles uitvoeren. Indien na overleg met de veiligheidsdiensten nog steeds geen gehoor gegeven wordt aan de waarschuwingen, zullen sancties worden gegeven. Laat het duidelijk zijn dat we dit te allen tijde wil vermijden.

Jetons

Dranken en snacks zijn verkrijgbaar na aankoop van jetons. Opgelet, de jetons die je aankoopt op de Grote Markt, kan je enkel tijdens de uitzendingen van het WK 2018 gebruiken. Ze zijn dus niet geldig bij thuiswedstrijden van Waasland-Beveren. We voorzien twee jetonautomaten en een jetonstand waar u deze kan aankopen.

MIVA-tribune

Ook willen we nog even de aandacht vestigen op onze MIVA-zone ter plaatse. Het is heel belangrijk voor onze club dat iedereen op de Grote Markt terecht kan om ons nationaal elftal naar de overwinning te schreeuwen, dus ook personen met een fysieke beperking. Voor hen hebben we een zone van meer dan 20 m² voorzien, dicht bij het scherm. Indien meer info gewenst spreek gerust een steward aan of stuur ons een mailtje.

Tot vrijdag op de Grote Markt van Beveren. Tous ensemble!

Op zoek naar spanning, emotie, sfeer en ambiance? Volg onze Duivels in Rusland op de Grote Markt te Beveren! #wearebelgium #wkgrotemarktbeveren

Geplaatst door Waasland-Beveren op Donderdag 7 juni 2018