Go back

Oefenwedstrijd: KFCO Beerschot-Wilrijk – Waasland-Beveren

Morgen, op zondag 15 juli, werkt Waasland-Beveren één van de laatste oefenwedstrijden in deze campagne af tegen KFCO Beerschot-Wilrijk. Met Beerschot-Wilrijk, één van de uitgesproken titelkandidaten in de Proximus League, krijgen we een opnieuw een sterke tegenstander voorgeschoteld. Bij de Antwerpenaren zal het een blij weerzien zijn met onze ex-trainers Stijn Vreven en Werner Martens. Beerschot-Wilrijk wordt voor Waasland-Beveren de zesde sparringpartner in deze oefencampagne. De wedstrijd vangt aan om 13.00 uur op het veld van Hoboken.

Veiligheidsmaatrelegen

Gelet op de beperkte capaciteit van het stadion en de infrastructurele onmogelijkheid om een supportersscheiding op te leggen, wordt er door de ordediensten uitdrukkelijk gevraagd de verplaatsing als bezoekende supporter niet te maken. Uiteraard geven we als club ook de voorkeur om onze wedstrijden af te werken met steun van onze supporters. We zullen via onze sociale media jullie op de hoogte houden van alle belangrijke momenten.