Go back

Freethielnieuws (04/07): oefencampagne licht aangepast | dag 3 Doorwerth

tekst en foto: Martijn De Jonge

Het oefenprogramma van Waasland-Beveren wordt iets anders ingevuld. Zo gaat de wedstrijd van komende zaterdag tegen KVC Westerlo niet door. Ter vervanging wordt een wedstrijd tegen Cercle Brugge afgewerkt. Die zal doorgaan op het terrein van Svelta Melsele. De aftrap zal om 14.00 uur worden gegeven. Kinderen jonger dan twaalf jaar mogen gratis binnen, anderen betalen tien euro.

Onze jongens trainen ook vandaag tweemaal op kamp bij de noorderburen. Dat er moet gewerkt worden is heel duidelijk; de zweetdruppels vloeien rijkelijk. Vrijdag wordt, achter gesloten deuren, een oefenwedstrijd afgewerkt tegen Excel Mouscron. Uiteraard kan je alle belangrijke fases volgen op onze sociale kanalen.