Go back

Kids Club “Young Believers” maak je nu lid!

Tekst en foto: Valy Van de Merlen

Onze fandag was afgelopen weekend op vele vlakken een schot in de roos, maar vooral voor de kinderen was het een ware topdag! De vele kinderattracties vonden de kinderen geweldig. Wie wou genieten van onze ‘Kids Play Tour’ diende 1 euro te betalen voor een speelkaart. De opbrengst hiervan gaat integraal naar de werking van onze Kids Club Young Believers. Zo hebben zij extra budget om superleuke activiteiten te organiseren voor onze jongste leeuwen. Zaterdag konden onze jonge supporters en hun ouders ook kennismaken met Tine & Joni Sturm, onze nieuwe coördinatoren van de Kids Club. Maar liefst 24 jonge supporters tussen 6 en 16 jaar maakten zich ondertussen lid voor het komende seizoen. Toch is het hierbij allesbehalve afgelopen, inschrijven kan nog tot 14 september 2018!

Wat mag je verwachten als lid van de ‘Young Believers Kids Club’?

Wanneer je samen met je zoon of dochter of het hele gezin een seizoensabonnement aankoopt op de Freethiel kan je oogappel zijn of haar favoriete club op de voet volgen, ze elke wedstrijd komen aanmoedigen én je bent na inschrijving gratis lid van de Young Believers.

Heb je nog geen abonnement?
Geen nood! Ook dan kan je lid worden van de Young Believers. Voor €15 ben je het hele seizoen lid!

Exclusief voor Kids Club-leden organiseren we gedurende het seizoen een heel wat activiteiten. Deze vinden plaats tijdens schoolvakanties en op wedstrijddagen; gemakkelijk voor de ouders en leuk voor de kids. Deze activiteiten zijn trouwens volledig gratis!

Alsof dat nog niet genoeg is, krijgt elk lid jaarlijks een leuke gadget van onze favoriete voetbalclub Waasland-Beveren. Enkel voor leden en niet verkrijgbaar in de fanshop.

Elke thuiswedstrijd loten we één lid van de Kids Club uit om samen met onze mascotte Freethy en de spelers het veld op te lopen. Hierbij komt ook de favoriete speler van je zoon of dochter nog even poseren voor een foto alvorens aan de wedstrijd te beginnen. De kinderen krijgen de foto, gehandtekend, overhandigd op de volgende thuiswedstrijd.

Hoe lid worden?
Vul hieronder het inschrijvingsformulier in:

Nog vragen?

Contacteer ons via young.believers@waasland-beveren.be.