Go back

Kinderattracties, optredens, galawedstrijd en luchtballonnen kleuren onze fandag geel-blauw

Tekst: Valy Van de Merlen & Martijn De Jonge - Foto: Valy Van de Merlen

Op zaterdag 21 juli ontvangen we jullie graag voor onze jaarlijkse fandag. In tegenstelling tot de voorgaande edities starten we onze fandag met een echte kidsnamiddag. Springen op onze unieke springattracties, een ritje maken met een ezel of op onze zweefmolen, wandelen door een echte luchtballon, je laten schminken of in de rij gaan staan bij onze ballonartiest Thomas? Dat en nog veel meer staat er op het programma voor onze jongste leeuwen.

Kinderen mogen gebruik maken van al deze attracties bij aankoop van een speelkaart. Deze verkopen we aan 1 euro. De volledige opbrengst hiervan wordt geschonken aan onze Kids Club Young Believers voor de opzet van allerlei activiteiten. Eigenlijk vloeit het dus gewoon terug naar onze jongste supporters!

De galawedstrijd tegen KV Mechelen wordt om 16.00 uur afgetrapt. Na de wedstrijd volgt nog een spetterend optreden van Hits on Tour, gevolgd door de ploegvoorstelling en signeersessie van onze A-kern.

Waar en wanneer?
Stadionplein, voor de hoofdtribune van de Freethiel. Toegang via de Lindenlaan. Parkeren op parking Bosdam (Lindenlaan).
Zaterdag 21 juli (nationale feestdag) van 13.00 uur tot 22.00 uur.

Programma
Heel de namiddag en avond: animatie, (voetbal)attracties, infostands van tal van partners en supportersclubs, eet- en drinkgelegenheden en sfeervolle muziek. Het onthaal in de inkomhal is vanaf 13.00 uur geopend voor abonnementenverkoop en afhaling van abonnementen. Ticketverkoop voor onze galamatch in inkomhal C vanaf 13.30 uur.

 

 

Praktisch: abo’s en tickets
De fandag is volledig gratis voor alle supporters! De galawedstrijd tegen KV Mechelen is tevens gratis toegankelijk voor onze abonnees, enkel de hoofdtribune wordt opengesteld voor publiek. Abonnees kunnen ongeacht hun vaste plaats in het stadion de hoofdtribune betreden via inkomhal C. Daar is geen extra ticket voor nodig. Alles verloopt in primeur via de elektronische toegangscontrole.

Wie nog niet in het bezit is van een geldig abonnement voor 2018-2019 kan dat afhalen aan het loket vanaf 13.00 uur of ter plaatse een nieuw abonnement aankopen. Niet-abonnees kunnen wedstrijdtickets aankopen in inkomhal C. De ticketverkoop start om 13.30 uur. De toegangsprijs bedraagt €15 per persoon, -16-jarigen betalen slechts €5.

Tijdens de wedstrijd worden drankpunt Cibel Café opengesteld. Aangezien er een oefenwedstrijd wordt gespeeld is de voetbalwet van toepassing. Parkeren kan enkel op parking Bosdam (Lindenlaan), de hoofdparking is afgesloten voor alle verkeer.

Music, maestro!
Om half twee staat onze huis-DJ Jason klaar om onze jongste telgen te entertainen met een échte kinderdisco. Dansen doen we verder met onze cheerleaders en dansinitiatie van dansschool Eclips uit Beveren. Na de wedstrijd brengt het Beverse duo Hits on Tour jullie helemaal in de juiste stemming voor onze spelersvoorstelling!

Food & drinks
De dorst lessen kan aan onze mobiele tapwagen centraal op het plein. Wat nieuw is dit jaar is onze gezellige cocktailcorner.Je kan daar genieten van een lekkere Mojito of andere lekkere cocktail.

Tussendoor wat eten kan uiteraard ook: een pak friet, een hamburger, een Mexicaanse specialiteit of toch liever een ijsje? Onze food corner voorziet voor ieder wat wils. Je kan uw drank- en foodkaart herladen of aankopen aan één van onze oplaadpunten. Daar kan je ook A3-posters met de ploegfoto van 2018-2019 aankopen voor amper €1 om ’s avonds te laten signeren door onze spelers! De opbrengst hiervan gaat ook naar onze Kids Club!

Wij kijken er naar uit, tot zaterdag!