Go back

VRIJDAG 6 juli: BRAZILIË – BELGIË | HAPPY HOUR |

Na de thriller van jewelste tegen Japan in de 1/8e finale, staat niemand minder dan Brazilië ons te wachten in de kwartfinale van het wereldkampioenschap in Rusland. Met Brazilië ontmoeten de Belgen niet alleen publiekslieveling Neymar Jr., maar ook dé uitgesproken favoriet voor dit WK.

We willen er vrijdag opnieuw een waar volksfeest van maken op onze eigen Grote Markt te Beveren. Jullie enthousiasme en sfeer was vorige wedstrijden fantastisch om te zien! Daarom wil Waasland-Beveren iets teruggeven aan alle inwoners van Beveren en supporters van onze nationale ploeg. Dat doen we met een happy hour tussen 18.30u en 19.30 u. De happy hour omvat :  ‘3 halen = 2 betalen’ en dit op alle dranken.

Onze stadion DJ’s Rowie & Tommy B brengen jullie alvast in de juiste stemming om er een leuke, onvergetelijke avond van te maken. En zoals de weersvoorspellingen er nu voor staan blijft het tijdens het WK nog tropisch warm met temperaturen tussen 27° en 30°. Nodig je vrienden en familie uit en roep samen onze nationale helden richting halve finale! Tot vrijdag!