Go back

Wees erbij op de Fandag zaterdag!

Het is zover; komende zaterdag staat onze jaarlijkse fandag op het programma. We willen je graag even op de hoogte brengen van het programma van deze schitterende dag. We hopen dat de weergoden ons goedgezind zijn! Dit jaar werd opnieuw gekozen om de fandag op de Freethiel te organiseren. De festiviteiten zullen doorgaan op de A-kant van de hoofdparking van de Freethiel!

13u00    Start Fandag
13u30    Ballonshow met Marc Verhelst
13u30    Ballonartiest Thomas
13u30    Kindsparty met DJ Jason
14u00    G-voetbal demowedstrijd: Waasland-Beveren – KV Mechelen | oefenterreinen kunstgrasveld
14u30    Optreden Cheers
15u00    Optreden dansgroep
16u00    Wedstrijd A-kern : Waasland-Beveren vs. KV Mechelen
17u45    Optreden cheerleaders
18u00    Optreden Hits on Tour
18u45    Voorstelling spelers
aansluitend muziek-DJ en handtekeningsessie spelers op het ‘festivalterrein’

Vanaf 13.00 uur kan je ook in de hoofdingang van het Freethielstadion terecht voor de verlenging of aankoop van je abonnement. Dat geeft meteen recht op gratis toegang voor de wedstrijd tegen KV Mechelen. Supporters die geen abonnement aankopen voor het seizoen 2018-2019 dienen vijftien euro te betalen indien ouder dan zestien en vijf euro indien de leeftijd van zestien nog niet is bereikt. Losse tickets kunnen worden aangekocht aan inkomhal A (vanaf 14.00 uur) en inkomhal C (vanaf 15.00 uur).

Voor de handtekeningensessie zal er een A3-poster te koop worden aangeboden aan een héél democratische prijs. Daar zal de nieuwe ploegposter én alle individuals op te vinden zijn. Je hebt meteen de kans om dit unieke verzamelstuk dus te laten signeren.

Hopelijk tot zaterdag!