Go back

Zulte Waregem – Waasland-Beveren (28/07/2018): nuttige informatie

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Waasland-Beveren opent zaterdag de competitie tegen Zulte Waregem. De aftrap in het Regenboogstadion is om 20.00 uur. Scheidsrechter Jan Boterberg zal de wedstrijd in goede banen leiden. Weetje: sinds dit seizoen is er bij iedere competitiewedstrijd een VAR voorzien; ook zaterdag dus. Voor Waasland-Beveren is het uiteraard een blij weerzien met Erdin Demir, die nu voor het eerst tegen geel-blauw zal aantreden.

Ticketing

Vanaf woensdag kan je op het secretariaat terecht voor je ticket voor komende zaterdag. Bovendien kan je vanaf anderhalf uur voor de wedstrijd aan het loket van het Regenboogstadion terecht. Volwassenen betalen twintig euro; kinderen jongeren dan zestien betalen tien euro. Mindervalide supporters kunnen hun ticket en dat van hun begeleider aanvragen via mail (martijn@waasland-beveren.be).

Supportersfederatie

Onze supportersfederatie liet ons weten dat zes clubs een bus inleggen voor de verplaatsing naar het Regenboogstadion. WB De Groene, De Zuute, WB United en Sportief samen, Moet Kunnen en Beverboys leggen een bus in. Je kan bij hen terecht voor meer informatie.

Aanrijroute

Naar aanleiding van wegenwerken op de Expressweg N382 te Waregem, kan de gebruikelijke aanrijroute naar de parking bezoekende supporters niet gebruikt worden.

Hiertoe wordt de aanrijroute bezoekers als volgt gewijzigd :

  • E17 – afrit Waregem
  • komende vanuit richting Gent : rechts N382 op
  • Eerste straat rechts inrijden (Franklin Rooseveltlaan) (thv watertoren)  en blijven volgen tot aan de rotonde (F. Rooseveltlaan, Leeuwkestraat, Felix Verhaeghestraat, Holstraat).  Thv de rotonde links de Holstraat inrijden tot aan de eerste verkeerslichten, hierna de Zuiderlaan R35 links inrijden.
  • parking bezoekende supporters op einde, thv de rotonde Zuiderlaan Verbindingsweg.
  • Opvang en onthaal door verkeerspolitie.