Go back

Anthony Swolfs versterkt geel-blauwe rangen

tekst: Martijn De Jonge | foto: Kevin Reyns

Anthony Swolfs is de derde doelman die Waasland-Beveren komt versterken. De twintigjarige Belg komt over KAA Gent. Hij wordt van de Buffalo’s geleend tot het einde van het seizoen.

Anthony Swolfs doorliep de jeugdreeksen van o.a. Beerschot, Antwerp en Club Brugge. Hij speelde bij de West-Vlamingen samen met onder meer Jur Schryvers. In 2015 ruilde hij blauw-zwart in voor KV Mechelen. Hij fungeerde daar aanvankelijk als derde doelman en in zijn laatste seizoen als doublure van Colin Coosemans. In de wintermercato van het seizoen 2017-2018 ruilde Swolfs het AFAS-stadion in voor de Ghelamco arena van KAA Gent. Nu gaat de jonge goalie op de Freethiel op zoek naar een volgende stap in zijn carrière.

Anthony is een jonge, Belgische doelman met veel potentieel en kwaliteiten. Doelmannentrainer Gerry Oste zal hem mee onder zijn vleugels nemen en zijn potentieel verder ontwikkelen. Anthony zal aantreden als het nummer 1 en verschijnt deze ochtend meteen op het trainingsveld.

Welkom op de Freethiel, Anthony!