Go back

Freethielnieuws (27/08): Jonge Leeuwen | supportersinfo Lokeren

tekst en foto: Martijn De Jonge

Jonge Leeuwen

Onze Jonge Leeuwen, de beloftenploeg van Jonas Ivens, speelt vanavond tegen KRC Genk. Van de A-kern sluiten vier spelers aan. Karlo Lulic, Daan Heymans, Djihad Bizimana en Alexis Gamboa zullen de jongelingen versterken. De aftrap is om 19.30 uur naast de Luminus Arena. Op onze Twitterpagina kan je de opstelling, rust- en eindstand terugvinden.

Wase derby

Jullie weten het ongetwijfeld: zaterdag is het derbyday. Onze Leeuwen trekken naar Lokeren met maar één doel voor ogen: drie punten. Uiteraard rekenen we opnieuw op de steun van onze supporters. Daar het combiregeling is, kan er enkel een ticket worden gekocht via een supportersclub. De Beverboys en De Groene zijn inmiddels volledig volzet en kunnen geen extra supporters meer aannemen. Een overzicht met de nog beschikbare plaatsen:

  • Freethielboys: 20 beschikbare plaatsen
  • Moet Kunnen: 100 beschikbare plaatsen
  • De Zuute: 25 beschikbare plaatsen
  • WB United: 50 beschikbare plaatsen
  • Freethielvrienden: 14 beschikbare plaatsen
  • Kaai 26: 23 beschikbare plaatsen
  • Sportief: info volgt