Go back

Freethielnieuws (28/08/2018): Jonge Leeuwen gaan onderuit in Limburg | loting Croky Cup

tekst en foto: Martijn De Jonge
Jonge Leeuwen verliezen van Genk

Gisteravond speelden ook onze Jonge Leeuwen op het veld van KRC Genk. Het werd 2-0 voor de thuisploeg aan de Luminus Arena. Trainer Jonas Ivens kreeg versterking van Alexis Gamboa, Djihad Bizimana, Daan Heymans en Karlo Lulic. Aan de overkant herkenden we Nordin Jackers, Dries Wouters en Marcus Ingvartsen. Bryan Limbombe, broer van Anthony en Stallone, liet zich ook opmerken door enkele fluxe acties. Beide doelpunten vielen voor de rust, waarin de thuisploeg domineerde. Na de pauze zagen we een sterker geel-blauw met enkele mooie acties en kansen. Door het doelhout en doelman Jackers lukte scoren echter niet.

Opstelling W-B: Bleijenberg, Zarouali, Van Spittael, Van Goethem, Gamboa, Van Noten, Lulic, Bizimana, Claeys, Heymans, Trari

Invallers: De Schepper, Knollenburg, Stael, Aps, Pavlov, Ahmed, Vercauteren

Loting Croky Cup

Straks, om 12.00 uur, wordt in het het Belgian Football Center te Tubize geloot voor de 1/16de finales van de Croky Cup. Op onze website en andere sociale kanalen kan je heel snel ontdekken tegen wie, waar en wanneer onze Leeuwen de bekercompetitie aftrappen.