Go back

KRC Genk – Waasland-Beveren (26/08/2018): nuttige informatie

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Onze Leeuwen werken komende zondag speeldag vijf af in de Jupiler Pro League. Geel-blauw trekt naar de Luminus Arena om KRC Genk partij te geven. Scheidsrechter Wesley Alen zal de wedstrijd om 20.00 uur op gang fluiten.

Ticketing

De Beverensupporters nemen plaats in het vak A en eventueel AA. De combiregeling is niet van kracht; je bent dus niet verplicht om met een supportersclub mee te reizen. Supporters ouder dan zestien jaar betalen 19 euro. Fans die nog geen zestien zijn betalen 10. Supporters met een beperking kunnen hun ticket bestellen via info@waasland-beveren.be.

Bijzondere bepalingen

 • De Luminus Arena is een volledig¬†rookvrij stadion.
 • Vlaggen zijn toegelaten, maximale grootte: 2 op 2 meter
 • Een buigbare PVC-mast kan, maar opnieuw maximaal 2 meter

Reisroute

E314, afrit 31, richting Opglabbeek via Westerrring, Hoevenzavellaan en Torenlaan. Over de spoorwegbrug, eerste straat rechts, Lucien Londotsstraat, Opglabbekerzavel, bezoekersparking met rechtstreekse toegang tot het stadion.

Supportersfederatie

 • Beverboys
  • Vertrek om 17.30 uur in Beveren
 • De Groene
  • Vertrek om 17.15 uur in Vrasene
  • Vertrek om 17.45 uur in Melsele
 • Moet Kunnen
  • Vertrek om 17.30 uur
 • Sportief en WB United
  • Vertrek om 17.30 uur in Sint-Niklaas