Go back

Waasland-Beveren haalt aanvallende versterking binnen!

tekst: Martijn De Jonge | foto: Nottingham Post

Waasland-Beveren heeft zich op Deadline Day nog versterkt in het aanvallende compartiment. Apostolos Vellios komt de geel-blauwe rangen versterken. De Griekse aanvaller wordt tot het einde van het seizoen geleend van Nottingham Forest, een ploeg uit de Engelse Championship.

Vellios werd in 2011 uit Griekenland weggeplukt door Engelse grootmacht Everton FC. In 2014 werd hij een jaartje uitgeleend aan Blackpool. Lierse SK slaagde erin Vellios transfervrij over te nemen van Everton in 2015. In de wintermercato werd hij uitgeleend aan het Noorse Vestjaelland. Nadien keerde hij terug naar waar het allemaal begon voor hem; het Griekse Iraklis. Hij besloot daar zijn carrière nieuw leven in te blazen, met succes! Het Britse Nottingham Forest pikte hem op uit Griekenland. Afgelopen seizoen kwam hij veertien keer in actie in de Engelse tweede klasse.

Waasland-Beveren was nog op zoek naar een versterking voor de geel-blauwe aanval. Het geloof dat Vellios de verwachtingen kan waarmaken is heel groot. De sportieve staf van W-B is ervan overtuigd dat hij met zijn kwaliteiten de ploeg verder kan helpen. Welkom op de Freethiel, Apostolos!