Go back

Excel Mouscron – Waasland-Beveren (29/09): nuttige informatie

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Waasland-Beveren trekt zaterdagavond naar Le Cannonier voor het treffen met Excel Mouscron. De aftrap wordt voorzien om 20.00 uur. Scheidsrechter Bert Put heeft de leiding over de wedstrijd gekregen.

Ticketing

De supporters van Waasland-Beveren kunnen in het stadion van L’Excel plaatsnemen in de blokken A (tribune 2) en F of E (tribune 3). Je kan staan of zitten bij de Henegouwers. Een staanplaats kost dertien euro voor een volwassene, een kind betaalt acht euro. Een zitplaats kost achttien euro voor een volwassene, kinderen betalen negen euro. Parkeren kan in de omliggende straten van het stadion voor persoonlijke voertuigen. De bussen parkeren op parking Clos Van Den Bogaerd.

Supportersfederatie

Vier supportersclubs leggen een bus in naar Moeskroen. Sportief vertrekt om 17.45 uur, WB United doet dat een kwartiertje later en vertrekt dus om 18.00 uur. De Groene vertrekt in Vrasene om 17.30 uur en in Melsele om 18.00 uur. De Beverboys ten slotte vertrekken om 18.15 uur.