Go back

Excel Mouscron – Waasland-Beveren (29/09): selectie en voorbeschouwing

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Waasland-Beveren treft zaterdagavond Moeskroen op speeldag negen van de Jupiler Pro League. De wedstrijd start om 20.00 uur. Scheidsrechter Bert Put leidt de wedstrijd in goede banen.

Waasland-Beveren kon geen vertrouwen tanken uit het bekertreffen, integendeel. Geel-blauw werd één van de zes eersteklassers die in de eerste ronde sneuvelden. Onze Leeuwen moeten zich dringend herpakken en hebben op Moeskroen de ideale, maar ook heel belangrijke, mogelijkheid om de ruggen te rechten. De schandalige prestatie van afgelopen dinsdag kan alleen worden weggewerkt met een driepunter.

Moeskroen is de rode lantaarn in de Jupiler Pro League en telt vier punten momenteel, eentje minder dan Waasland-Beveren. Les Hurlus speelden afgelopen weekend 0-0 gelijk tegen Lokeren. L’Excel kon wél vertrouwen tanken uit de bekercompetitie. Ze wonnen overtuigend met 0-3 van Dessel Sport en bekeren verder.

Selectie: