Go back

Freethielnieuws (06/09): Save the dates | oefenpartij KVO

tekst en foto: Martijn De Jonge

EVENTS 

Ook dit jaar zal Waasland-Beveren enkele evenementen organiseren. Het eerste event op de agenda is een oefenpartij tegen de Duitse traditieclub FC Köln. Geel-blauw zal er meteen een afterworkevent aan koppelen. Stip 11 oktober meteen aan in de agenda; meer informatie volgt heel snel.

Na twee succesvolle edities, organiseren we ook opnieuw een Ladies Night op de Freethiel. Voor het derde jaar op rij wordt de maand januari gekozen als feestmaand. Noteer alvast 19 januari 2019 met rood (of roze 🙂 ) in de agenda. We verwachten opnieuw heel wat vrouwen die ons tegen Cercle Brugge naar de overwinning gaan schreeuwen. Breng vriendinnen en familie op de hoogte en wees erbij; het wordt opnieuw fantastisch!

OEFENPOT

Deze namiddag, aftrap om 15.00 uur, spelen de niet-internationals van geel-blauw een oefenpartij tegen KV Oostende. De match zal doorgaan in Oostende, achter gesloten deuren. De belangrijkste fases volg je via ons Twitterkanaal. Rust-en eindstand zal ook op de Facebookpagina te vinden zijn.