Go back

Officiële reactie van het bestuur na Wase derby

Beste supporters,

Allereerst willen we jullie van harte bedanken voor jullie optreden gisteren. Jullie waren met z’n velen, waren enthousiast, maakten veel sfeer, heel veel sfeer. Bovendien waren er weinig tot geen incidenten. Jullie waren een voorbeeld als supportersgroep! We betreuren dan ook ten zeerste dat wat de spelers op dat mat legden, niet van hetzelfde niveau was.

Wat gisteren werd vertoond, was niet wat je mag verwachten van geel-blauw in een Wase derby. Deze groep kan beter, veel beter! De komende uren en dagen zullen de koppen opnieuw bij mekaar worden gestoken en zal de volgende wedstrijd, thuis tegen Eupen op 15 september, tot in de puntjes worden voorbereid, zoals eigenlijk altijd gebeurt. We willen op die datum een eerste revanche, maar het zal niet de enige revanche zijn. Deze groep zal de ruggen rechten en opnieuw vechten, vechten voor deze club en haar geweldige supporters.

Om af te sluiten willen we graag nogmaals jullie steun vragen. We fietsen even met de wind in ons gezicht, maar kunnen met jullie steun de wind doen keren. We hebben jullie nodig, in goede en kwade dagen. We hebben allen eenzelfde doel: vooruit met deze club! We gaan ook in onze opzet slagen, daar zijn we zeker van!

Het bestuur