Go back

Uitbouw commerciële cel Waasland-Beveren

Anderhalf jaar geleden sloegen wij een nieuwe weg in op commercieel vlak met de bedoeling onze partners beter te begrijpen, maar vooral ook om de return voor hen te vergroten. De inrichting van de nieuwe Charles-Lounge, de opsmuk van de skyboxverdieping, het organiseren van businessavonden en een vernieuwde kick-off bij AIMS in Temse zijn enkele van die gerealiseerde nieuwigheden, waarvan de nieuwste ledboarding uiteraard het recenste voorbeeld is. De inspanningen van het commercieel team onder leiding van Bram Lefebure was niet vreemd aan die positieve flow. Bram koos er intussen voor om elders een nieuwe uitdaging aan te gaan. Wij wensen hem hierbij alle succes toe.

Wij zijn evenwel blij dat we naast dit vertrek nu reeds de komst kunnen meedelen van een nieuwe commerciële manager. Katrien De Laet gaat eerstdaags aan de slag voor Waasland-Beveren en zal een nieuwe wind op de Freethiel laten waaien. Samen met Sietse Lehembre zal zij de commerciële cel van W-B verder uitbouwen, laatstgenoemde draagt voortaan ook de verantwoordelijkheid over de ticketing.

Indien u commerciële vragen heeft voor W-B, kan u contact opnemen met Katrien via katrien.delaet@waasland-beveren.be.

Heeft u commerciële of ticketinggerelateerde vragen, kan u Sietse contacteren via sietse.lehembre@waasland-beveren.be of 0494 73 57 23.