Go back

W-B organiseert Oktoberfest tijdens oefenmatch tegen FC Köln!

Op donderdag 11 oktober speelt Waasland-Beveren een oefenpartij tegen het Duitse FC Köln. De club koppelt daar een afterworkevent aan na afloop van de partij. Voor de partij kan je genieten van Remofritjes met braadworst.

In voorverkoop is de partij voor abonnees gratis, maar je betaalt tien euro voor de Remofritjes met braadworst. Niet-abonnees betalen slechts vijf euro meer voor de partij. Op de dag van de wedstrijd zelf, en ook enkel dan, kan je een los ticket voor de oefenwedstrijd aankopen. Niet-abonnees betalen dan tien euro, abonnees betalen vijf euro.

Schrijf je in via onderstaand formulier of stuur een mailtje naar galamatch@waasland-beveren.be

  • Abonnees
    • Voorverkoop: tien euro (wedstrijd gratis, braadworst en friet betalend)
    • Matchday: vijf euro (wedstrijd betalend, geen braadworst – friet)
  • Niet-abonnes
    • Voorverkoop: vijftien euro (wedstrijd vijf euro, eten tien euro)
    • Matchday: tien euro (wedstrijd tien euro, geen eten)