Go back

Waasland-Beveren – KAS Eupen (15/09): selectie en voorbeschouwing

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Na een weekend interlandvoetbal staat er opnieuw een wedstrijd in de Jupiler Pro League op het programma. Waasland-Beveren ontvangt morgenavond de Panda’s uit het verre Eupen. De wedstrijd wordt om 20.00 uur door scheidsrechter Kevin Van Damme op gang gefloten.

Waasland-Beveren ging de interlandperiode in met een valse noot. Het verlies in de Wase derby kwam bij iedereen in de club hard aan. Onze Leeuwen zijn erop gebrand om morgen de revanchegevoelens te laten spreken en opnieuw een goede prestatie op de mat te leggen. In een oefenwedstrijd tegen KV Oostende werd getoond dat er voldoende voetballende kwaliteiten in deze groep schuilen.

De bezoekers wonnen voor de interlandperiode met 1-2 van Standard de Liège. Een mooie opsteker na een ook erg moeilijke start voor de zwart-witten uit de Oostkantons. Eupen staat momenteel elfde met zes punten, dat zijn er drie meer dan geel-blauw, momenteel op de vijftiende stek.

Yannick Ferrera kan voor het eerst rekenen op nieuwkomer Apostolos Vellios. De Griekse spits werd op deadline day binnengehaald en wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Nottingham Forest.

Selectie: