Go back

Waasland-Beveren – Sporting Charleroi (22/09): selectie en voorbeschouwing

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Waasland-Beveren speelt komend weekend opnieuw een thuiswedstrijd. Geel-blauw ontvangt Sporting Charleroi op de Freethiel. De wedstrijd wordt om 18.00 uur afgetrapt. De scheidsrechter is Nathan Verboomen.

Waasland-Beveren wacht op speeldag acht nog steeds op de eerste overwinning. Thuis kon geel-blauw nog nooit winnen van de Zebra’s, hoog tijd om daar verandering in te brengen. Afgelopen weekend werden de punten verdeeld met KAS Eupen na een doelpuntenloos gelijkspel. Ook Charleroi speelde 0-0 gelijk in de Waalse derby tegen Standard de Liège. Charleroi staat momenteel tiende met zeven punten. Waasland-Beveren kan, mits een overwinning, op gelijke hoogte komen van de mannen van Mazzu.

Yannick Ferrera kan dit weekend niet rekenen op Din Sula en Tuur Dierckx; voor het overige bezit hij dus een fitte kern.

Selectie: