Go back

Aleksandar Vukotic blijft langer op de Freethiel!

tekst en foto: Martijn De Jonge

Aleksandar Vukotic heeft zonet zijn contract op de Freethiel verlengd. De Servische centrale verdediger speelt sinds dit seizoen in Beveren en groeide meteen uit tot één van de sterkhouders. Het is een opsteker voor geel en blauw dat ‘onze reus’ zijn verblijf verlengt tot 2023.

Waasland-Beveren haalde Aleksandar Vukotic deze zomer weg bij de Bosnische eersteklasser FK Krupa. Hij tekende aanvankelijk een contract van drie seizoenen, dat wordt dus nu met twee jaar verlengd. Dat ‘Vuko’ belangrijk is voor deze ploeg is wel héél duidelijk. Zo miste hij bijvoorbeeld nog geen enkele competitieminuut. Tegen KAA Gent kon hij zelfs zijn doelpuntje meepikken. Bovendien draagt hij nu al de club hoog in het vaandel, dat merk je bij iedere wedstrijd. Ook de geel-blauwe fans zien dat en scanderen bijna wekelijks zijn naam.

Voorzitter Dirk Huyck werkte hard aan de voorbereidingen van dit dossier, de andere leden van de sportieve cel werkten de laatste fase af. Een sterk staaltje teamwork dus! De club is heel blij met de beslissing van de nummer 26. Vukotic zelf is ook heel tevreden met deze handtekening onder een nieuw contract en kijkt ernaar uit om die blijdschap te tonen in de volgende partij. “Ik ben blij dat ik langer in deze club kan blijven. De club toont heel veel vertrouwen in mij en dat is belangrijk. Bovendien hou ik ongelofelijk veel van de supporters. Ik hoop snel iets terug te kunnen doen voor deze prachtige club!”