Go back

Club Brugge – Waasland-Beveren (19/10/2018): selectie en voorbeschouwing

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Waasland-Beveren opent morgenavond speeldag elf op het veld van Club Brugge. De aftrap in het Jan Breydelstadion is voorzien om 20.30 uur. Scheidsrechter Alexandre Boucaut is aangeduid om de partij in goede banen te leiden.

Club Brugge staat momenteel tweede in het klassement. Na tien speeldagen verzamelde blauw-zwart 25 punten. De mannen van Ivan Leko verloren de vorige speeldag voor het eerst. Ze gingen met 3-1 verliezen op het Sclessin van Standard de Liège. Waasland-Beveren bekleedt momenteel de dertiende stek in de rangschikking. Geel-blauw hield op speeldag tien een punt thuis tegen KV Oostende. Het werd 1-1 op de Freethiel. Het enige geel-blauwe doelpunt van de partij werd door kapitein Milan Massop tegen de netten geduwd.

Yannick Ferrera kan niet over zijn voltallige kern beschikken. Rafidine Abdullah kwam met een blessure terug uit de Comoren. Aleksandar Boljevic kon deze week nog niet meetrainen met de groep door ziekte. Francesco Forte, Tuur Dierckx en Din Sula zijn eveneens niet beschikbaar door blessures.

Selectie: