Go back

Freethielnieuws (16/10): Jonge Leeuwen op kop in Reserve Pro League Cup | teamnieuws

tekst: Martijn De Jonge | foto: Gerry Liessens

Jonge Leeuwen

Gisteravond speelden onze Jonge Leeuwen opnieuw een thuiswedstrijd op de Freethiel. Geel-blauw trof R. Antwerp FC op de Freethiel. Beide ploegen hadden voor de partij het maximum van de punten en een monsterdoelsaldo. De bezoekers stonden op een positief saldo van zestien, onze Leeuwen hadden een saldo van vijftien. Een leuke affiche dus, als je’t ons vraagt…

Geel-blauw begon het beste aan de partij en kon al meteen een dubbele voorsprong op het bord zetten. Toon Van Goethem scoorde het openingsdoelpunt, de verdubbeling kwam er via een Antwerpse speler. Nog voor de rust konden de bezoekers milderen vanop de stip. Na de rust speelde geel-blauw de wedstrijd heel volwassenen uit en konden ze de kop van het klassement pakken in de Reserve Pro League Cup. Negen op negen en een geweldig doelpuntensaldo van zestien; knap resultaat!

Teamnieuws

Aleksandar Boljevic bleef vandaag binnen, deed verder onderzoek en liet zich behandelen bij de kinesisten. Hij blijft twijfelachtig voor de partij van aanstaande vrijdag. Aleksandar Vukotic speelde gisteren 75 minuten met de U23 van Servië. Deze namiddag stond hij meteen op het trainingsveld aan de Freethiel.