Go back

Freethielnieuws (22/10/2018): Jonge Leeuwen op KV Oostende | Jeugdinternationals | update ticketverkoop Antwerp

tekst en foto: Martijn De Jonge

Jonge Leeuwen

Onze Jonge Leeuwen, de reserveploeg onder leiding van trainer Jonas Ivens, speelt vanavond een competitiewedstrijd op het veld van KV Oostende. Een heel aantal A-kernspelers zullen daarbij hun opwachting maken. Kevin Debaty, Davino Liessens, Tobias Salquist, Valtteri Moren, Oscar Threlkeld, Daan Heymans en Lamine Ndao zullen vanavond in actie komen aan de kust. De aftrap is voorzien om 19.30 uur.

Geel-blauwe jeugdinternationals

De jeugdwerking van Waasland-Beveren krijgt opnieuw erkenning. De mooiste erkenning is uiteraard dat spelers geselecteerd worden voor hun nationale jeugdploegen. Zo mag Kemo Soumaholo mee met de Nederlandse nationale ploeg voor U16. Hij speelt tweemaal tegen Hongarije. Keno Jacops gaat op stage naar Mulhouse met de U16 + U17 van België. Ze spelen twee oefenpartijen. Eentje daarvan is tegen FC Basel, de andere is tegen Mulhouse zelf. Veel succes, jongens!

Ticketingupdate Antwerp

Zoals eerder gemeld zal het secretariaat de hele week geopend zijn van 9.00 uur tot 17.00 uur, ook zaterdag. Op de dag van de wedstrijd zelf zal er geen ticketverkoop voorzien worden. We willen jullie graag meegeven dat de vakken C1, C2, G en F stilaan aan het vollopen zijn. Wees er dus snel bij!