Go back

W-B SCHOOLS DAY 2018 TEGEN MOESKROEN

tekst en afbeelding: Valy Van de Merlen

Waasland-Beveren is een club met het hart op de juiste plaats, een club die zich inzet voor de jeugd. Vorig seizoen organiseerden we voor het eerst een W-B SCHOOLS DAY. Deze eerste editie was meteen een schot in de roos! Met 1500 deelnemers werden onze stoutste verwachtingen overtroffen.

Duizenden kinderen en ouders op onze tribunes, genietend van een leuk avondje uit bij dé voetbalclub uit het Waasland… prachtig toch?! Was jij er ook bij? Dan zal je ongetwijfeld de ambiance, de wedstrijd en de setting gevoeld hebben. Waasland-Beveren maakt een enorme indruk op de kids en bovendien; W-B is cool!

De W-B SCHOOLS DAY zal dit jaar plaatsvinden tijdens de wedstrijd Waasland-Beveren – Moeskroen op zaterdag 24 november 2018 om 20 uur. 

Waasland-Beveren voorziet gedurende dertig minuten voor aanvang van de wedstrijd muziek en animatie voor de leerlingen. Wij hopen dat de kinderen, in geel-blauw gekleed, net zoals vorig seizoen voor een helse sfeer zorgen en onze leeuwen naar de overwinning roepen. We kijken er naar uit!

Alle scholen uit het Waasland werden vorige week aangeschreven. Indien jouw zoon of dochter geen brief heeft meegekregen gelieve te informeren bij jouw school of via community@waasland-beveren.be.