Go back

Waasland-Beveren – KV Oostende (06/10/2018): selectie en voorbeschouwing

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Waasland-Beveren speelt zaterdagavond reeds de tiende competitiewedstrijd van deze jaargang. De partij tegen KV Oostende begint om 20.30 uur. Scheidsrechter Erik Lambrechts zal de wedstrijd in goede banen leiden.

Geel-blauw heeft afgelopen zaterdag voor het eerst een driepunter kunnen halen na een heel moeilijke periode. De smaak van de overwinning was zoet en doet de spelers hongerig worden naar meer. De wedstrijd van morgen is dus het ideale moment om een verlengstuk te breien aan deze prestatie. In de Jupiler Pro League is Waasland-Beveren nog altijd ongeslagen op de Freethiel. Onze Leeuwen staan momenteel op de dertiende stek van het klassement. W-B kon acht punten rapen in de voorbije wedstrijden.

De bezoekers uit Oostende gingen afgelopen weekend in eigen huis onderuit met 1-3 tegen Standard de Liège. De troepen van Gert Verheyen staan momenteel, na een wat moeilijkere start, op een knappe achtste positie in de ranking. De Kustboys hebben dertien punten, dat zijn er vijf meer dus dan Waasland-Beveren.

Yannick Ferrera kan dit weekend geen beroep doen op Tuur Dierckx (blessure) en Valtteri Moren (ziek). Din Sula pikte terug aan bij de trainingen, maar een selectie komt voor hem nog te vroeg.

Selectie: