Go back

Cercle Brugge – Waasland-Beveren (10/11/2018 | 20.30 uur): nuttige informatie

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Zaterdagavond werkt Waasland-Beveren speeldag vijftien van de Jupiler Pro League af. De wedstrijd tegen Cercle Brugge start om 20.30 uur. Scheidsrechter Lothar D’Hondt is aangeduid om de wedstrijd te leiden.

Ticketing

Cercle Brugge stelt voor de bezoekende supporters twee vakken open: vak 421 en 422. In totaal zijn er 1.403 zitplaatsen beschikbaar voor onze geel-blauwe supporters. Beide vakken zijn in de zuidtribune van het Jan Breydelstadion. Volwassenen betalen twintig euro bij Cercle Brugge, jongeren (-18) betalen vijftien euro. Rolstoelgebruikers kunnen hun ticket aankopen mits een mailtje naar info@waasland-beveren.be. Je kan vanaf vandaag je tickets aankopen in voorverkoop aan het secretariaat. Zaterdag zullen de loketten in het Jan Breydelstadion ook geopend zijn vanaf anderhalf uur voor de wedstrijd.

Supportersfederatie

Beverboys, Moet Kunnen, De Groene, Freethielvrienden en Sportief / WB United leggen een bus in naar het Jan Breydelstadion.