Go back

Freethielnieuws (13/11): Jonge Leeuwen | internationals | oefenpartij

tekst en foto: Martijn De Jonge

Jonge Leeuwen

Gisteravond speelden de Jonge Leeuwen van Jonas Ivens een competitiewedstrijd op het veld van KV Kortrijk. De thuisploeg kwam krachtiger voor de dag en won met duidelijke 5-1 cijfers. Voor Waasland-Beveren scoorde Yassin Ben Omar het enige doelpunt.

Diezelfde Jonge Leeuwen spelen vanavond, met spelers die niet in actie kwamen, een oefenpartij. Zij spelen in en tegen Lokeren. Ze krijgen daarbij versterking van Tuur Dierckx. De aanvaller zal vanavond zijn eerste minuten maken sinds de zware kruisbandblessure die hij opliep. Aftrap om 19.30 uur in Lokeren!

Geel-blauwe internationals

Deze week zijn Djihad Bizimana (Rwanda), Nana Opoku Ampomah (Ghana), Aleksandar Boljevic (Montenegro) en Jur Schryvers (U21 België) niet op de club door interlandverplichtingen.

Oefenpot

Waasland-Beveren speelt donderdagnamiddag een oefenpartij in Nederland. Geel-blauw oefent in en tegen eersteklasser FC Utrecht. De jongens van ex-bondscoach Dick Advocaat staan momenteel achtste in de Nederlandse hoogste klasse. De aftrap is voorzien om 13.00 uur.