Go back

Freethielnieuws (19/11): eerste training Custovic | U21 bekeren vanavond op de Freethiel

tekst en foto: Martijn De Jonge

Nieuwbakken coach Adnan Custovic leidde vandaag zijn eerste training op de Freethiel. Het was één lange sessie waarin hij kon bekijken welke kwaliteiten in de groep schuilen. Zelf was hij heel tevreden over de honger en de kwaliteiten die de spelers op de mat toonden. Donderdagavond in WBtv kan je meteen beter kennismaken met de nieuwe geel-blauwe trainer. Foto’s van de oefenstonde vind je hier. Milan Massop en Oscar Threlkeld deden niet mee aan de training, zij hebben last van een kleine blessure.

De U21 van Jonas Ivens spelen vanavond de volgende ronde van de U21 Pro League Cup. De tegenstander is RSC Anderlecht. De aftrap is voorzien om 20.00 uur. Supporters mogen gratis binnen op de Freethiel!