Go back

Freethielnieuws (20/11): U21 zijn uitgebekerd na strafschoppen

tekst en foto: Martijn De Jonge

De U21 van Waasland-Beveren zijn uitgeschakeld in de bekercompetitie. De bezoekers uit Anderlecht gaan verder nadat ze aan het langste eind trokken in de penaltyreeks. Geel-blauw speelde een goede partij en bracht bij vlagen verfrissend voetbal op de mat. Ook paars-wit was op niveau, wat een heel leuke partij opleverde. Vlak voor de rust kwamen de bezoekers op voorsprong, maar in blessuretijd kopte Quinten Van Buynder Waasland-Beveren op gelijke hoogte. Meteen zat de wedstrijd erop en stonden er strafschoppen op het programma. Geel-blauw miste twee penalties en verloor zo de strafschoppenreeks met 3-4. Jammer van het resultaat, heel fier op de voorbije campagne. Dit is iets waar Jonas Ivens en z’n mannen op verder kunnen werken.