Go back

Iedere abonnee neemt gratis iemand mee tegen Moeskroen!

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Een nieuwe trainer, een nieuwe start. We willen graag iedereen laten kennismaken met onze nieuwe oefenmeester. Daarom kan iedere abonnee iemand meebrengen die, al dan niet voor het eerst, de sfeer van de Freethiel komt opsnuiven. Laat het duidelijk zijn, het is voor Waasland-Beveren zaterdag een heel belangrijke partij. We rekenen dus opnieuw keihard op de steun van de geel-blauwe twaalfde man.

Het ticket dat je gratis krijgt is ter waarde van een ticket op de tribune waar je een abonnement hebt.

Praktisch:

  • Heb je een abonnement op blok E, dan krijg je een gratis ticket voor blok E.
  • Heb je een abonnement op de zittribune, dan krijgt een gratis ticket voor de zittribune of blok E.
  • Heb je een abonnement in de businesstribune, dan krijg je een gratis ticket naar keuze.

Deze regel geldt enkel in voorverkoop. Je moet dus even langs de Freethiel passeren om je gratis ticket op te pikken. Dat kan nog iedere weekdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Zaterdag is het secretariaat enkel geopend in de voormiddag. Daar het niet voor iedereen even simpel is om langs de Freethiel te komen, kan je je ticket ook via mail bestellen. Je kan het dan afhalen aan het reservatieloket. Stuur een mailtje naar info@waasland-beveren.be. Kom je naar het secretariaat? Neem dan zeker je abonnement mee. Als je de aanvraag via mail doet, dien je wel een scan/foto van je abonnement in bijlage te steken.