Go back

KAS Eupen – Waasland-Beveren (2/12): nuttige informatie

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Waasland-Beveren en Eupen sluiten zondagavond speeldag zeventien in de Jupiler Pro League af. De aftrap in het Kehrwegstadion is voorzien om 20.00 uur. Scheidsrechter Erik Lambrechts tracht de partij in goede banen te leiden.

Ticketing

KAS Eupen stelt 721 verkoopbare plaatsen ter beschikking aan Waasland-Beveren. Van die 721 zijn er 665 staanplaatsen voorzien. Een volwassene (vanaf zestien jaar) betaalt vijftien euro om de wedstrijd bij te wonen. Een kind tussen de zes en zestien betaalt tien euro in Eupen. De prijzen zijn zowel geldig voor de zit- als staanplaatsen. Kinderen jonger dan zes jaar mogen kosteloos binnen. De loketten zullen geopend zijn vanaf anderhalf uur voor de partij. Je kan ook op de Freethiel terecht binnen de openingsuren van het secretariaat. Mindervaliden kunnen hun tickets bestellen via info@waasland-beveren.be.

Supportersfederatie

Er worden twee bussen ingelegd richting de Oostkantons. De Supportersfederatie legt een bus in én WB De Groene legt een bus in.