Go back

W-B SCHOOLS DAY | INFO OUDERS

Morgen staat de tweede editie van de W-B SCHOOLSDAY op het programma!

In totaal zullen er morgen, zaterdag 24 november, voor de wedstrijd Waasland- Beveren vs. Excelsior Moeskroen meer dan 1000 leerlingen, ouders en leerkrachten aanwezig zijn uit verschillende basisscholen uit het Waasland. Met andere woorden opnieuw een groot succes!

Graag geven we volgende praktische info nog even mee aan de ouders:

 • We willen er, mede dankzij jullie een zeer sfeervolle avond van maken. Dus smeer alvast jullie kelen, kom massaal in het geel-blauw naar het stadion…. Gele of blauwe ballonnen, pruiken, t-shirts, jassen, sjaals, vlaggen… Alles mag!
 • We vragen jullie rond 19u30 op je plaats in het stadion aanwezig te zijn. We voorzien gedurende 30 min voor aanvang van de wedstrijd muziek en animatie voor de leerlingen en wie weet komt er wel een speciale gast langs?
 • Indien u plaatsen heeft voor vak A of C zit, kan u uw plaatsen betreden via de hoofdparking (parking Action). Links van de hoofdtribune voor Ingang A, rechts van de hoofdtribune Ingang C.Indien u plaatsen heeft voor vak E/F/G/H dient u de inkom te nemen via de Meerminnendam.
 • Parkeren kan aan parking Bosdam (Lindenlaan 111, 9120 Beveren). Te voet tot het stadion is maar een 300m. Indien de parking volzet is kan je ook parkeren op de parking van het oude zwembad. We moedigen carpoolen dan ook ten stelligste aan! Met de fiets bent u ook van harte welkom. U kan uw fiets parkeren op de hoofdparking van de Freethiel of aan de fietsenstalling kantIdeaal:
  Tickets voor vak A/B/C à parking Bosdam
  Tickets voor vak E/F/G/H à parking sporthal/Atletiek/zwembad
 • Voor de mama’s onder ons: handtassen zijn toegelaten maar zullen gecontroleerd worden. Rug- of sporttassen zijn niet toegelaten.
 • Enkel paraplu’s zonder ‘antenne’ zijn toegelaten.
 • Dranken en snacks zijn verkrijgbaar. We werken op de club met drankenkaarten. U kan deze (gratis) aankopen als u een som op deze kaart zet aan de voorziene oplaadpunten. Met deze kaart kan je naar de drank- of foodstand voor een drankje of hapje. Indien het niet duidelijk is, de medewerkers van Waasland-Beveren helpen u graag verder.
 • Daarnaast zijn uiteraard de algemene veiligheidsvoorschriften van toepassing.

We hopen dat we er allen samen een leuke en gezellige avond van kunnen maken en de drie punten in deze cruciale wedstrijd op de Freethiel kunnen houden.

Tot morgen!