Go back

Dag 2 Pinatar: heel intensieve ochtendsessie, rustigere namiddagsessie

tekst en foto: Martijn De Jonge

De eerste volledige dag in Spanje vandaag. Na een lekker ontbijt, trokken de spelers richting het oefencomplex. Na de prehab (lees: losfietsen en voorbereiding van de spieren) in de fitnessruimte, gingen de spelers naar het oefenveld voor de eerste intensieve training van deze winterstage. Op verschillende manieren, maar toch vooral met de bal, werden de jongens conditioneel geprikkeld. Neen, de kerstkalkoen ligt zeker niet meer op de magen. Uiteindelijk werd de training afgesloten met enkele wedstrijdvormen. Het team van o.a. Dierckx en Verstraete (zie foto 1) trokken daarin aan het langste eind.

De spelers snakten naar een siësta en dat was ook het plan van de meesten na de lunch. In de namiddag werd er echter nogmaals getraind. Om 16.00 uur startte een rustigere sessie met vooral veel samenwerking en afwerken. Opnieuw trachtte trainer Adnan Custovic wat competitie in de vormen te steken. Daardoor zijn er vandaag twee ‘teams van de dag’. De foto onderaan zijn de winnaars van de namiddagtraining.

Deze avond wordt er nog getraind, deze keer wordt het brein van de spelers geprikkeld. Coach Custovic bokste een quiz in mekaar. Uiteraard ontdek je vanavond op onze socials welk team zich tot ‘slimste team van W-B’ kroont.

Meer foto’s van de dag vind je op onze Facebook- en Instagrampagina!