Go back

Dag 5 Pinatar: één training, enige vrije namiddag

Tekst, foto en video: Martijn De Jonge

De vermoeidheid kruipt wat in de benen, dat is duidelijk. Er is natuurlijk ook al keihard gewerkt in Spanje. Trainer Adnan Custovic is tot nog toe heel tevreden met het werk dat werd verzet door onze geel-blauwe jongens. Na de ochtendtraining, met opnieuw enkele fysieke prikkels, besliste de coach om de spelers vrij te geven in de namiddag. Sommige spelers gingen wandelen, anderen gingen kijken naar clubs in de buurt of trokken naar de welnessruimte. Een ding is zeker: het deed deugd!

Bij WBtv haalden we Francesco Forte voor de camera. Gelukkig nog geen nieuwe geblesseerden in Pinatar. Spits en penaltynemer Francesco Forte blesseerde zich in de laatste wedstrijd van 2018, maar neemt toch deel aan de stage. Bekijk hier het volledige gesprek: